Casa pe care Diego Maradona a cumpărat-o, la un moment dat, în Buenos Aires pentru părinţii săi are un nou proprietar, iar acesta s-a decis să-i deschidă uşile pentru fanii argentinieni care vor să celebreze victoriile naţionalei albiceleste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul proprietar a anunţat că a pregătit mai multe evenimente în cadrul cărora fanii argentinieni vor putea să celebreze eventuala câştigare a titlului mondial de către selecţionata Argentinei.

Casa a fost scena unor petreceri pentru suporteri la partidele cu Polonia, din grupe, şi la meciul din optimi cu Australia, iar următorul eveniment a fost stabilit pentru meciul cu Ţările de Jos, din sferturi.

Casa a fost vândută după moartea celebrului fotbalist, în 2020, în cadrul unei licitaţii, iar noul proprietar a transformat-o într-un muzeu dedicat lui Diego Maradona.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.