Susie Wolff, directoarea Academiei de Formula 1 pentru femeile pilot şi soţia şefului echipei Mercedes de Formula 1, Toto Wolf, a anunţat, miercuri, că a depus o plângere împotriva Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) din cauza unei anchete deschise împotriva sa la sfârşitul anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Susie şi Toto Wolff au fost investigaţi de FIA pentru a stabili dacă se află în centrul unui potenţial conflict de interese. La două zile după ce a anunţat această procedură, FIA a indicat la începutul lunii decembrie că nu era cazul.

Societatea Formula One, care gestionează campionatul mondial de Formula 1, şi Mercedes, care a respins categoric acuzaţiile aduse familiei Wolff, şi-au exprimat nemulţumirea faţă de modul în care FIA a gestionat cazul.

Într-un mesaj postat pe reţelele sale de socializare la momentul respectiv, Susie Wolff a scris că acuzaţiile la adresa sa reprezintă "intimidare şi misoginism".

Ea a confirmat miercuri că a "depus o plângere împotriva FIA în (propriul) nume în faţa instanţelor franceze (sediul FIA se află la Paris, n.r.) la 4 martie în legătură cu declaraţiile făcute despre (ea) de FIA în decembrie anul trecut".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.