Pilotul echipei Ferrari, Carlos Sainz, este apt pentru a reveni la Marele Premiu al Australiei, în acest weekend, el recuperându-se după o operaţie de apendicită, a anunţat echipa italiană de Formula 1, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sainz, care a fost al treilea în deschiderea sezonului în Bahrain şi ultimul pilot care a învins Red Bull, în Singapore, în septembrie anul trecut, s-a retras de la Marele Premiu al Arabiei Saudite, în weekendul 8-10 martie, din cauza apendicitei.

Spaniolul a fost înlocuit de pilotul de rezervă Oliver Bearman pe circuitul Jeddah Corniche, dar el ar trebui să se întoarcă în această săptămână în monopost la Albert Park.

"Carlos este aici la Melbourne de două zile şi este OK. Ne aşteptăm ca el să concureze", a declarat un purtător de cuvânt.

Sainz va părăsi Ferrari la finalul sezonului pentru a-i face loc lui Lewis Hamilton, de şapte ori campion mondial cu Mercedes.

Britanicul Bearman, în vârstă de 18 ani, a avut un debut extraordinar în F1 la Jeddah, terminând al şaptelea după ce a pornit de pe locul 11 pe grila de start. El este cel mai tânăr debutant Ferrari din istorie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.