Daniel Ricciardo va rata Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, care va avea loc weekendul viitor la Monza, el fiind operat duminică, în Spania, la mâna fracturată, a anunţat şeful echipei Red Bull, Christian Horner, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Horner a declarat că pilotului echipei AlphaTauri i s-au montat mai multe şuruburi şi o placă în timpul operaţiei de la Barcelona.

"A mers bine, a fost un succes. Osul era rupt în mai multe locuri, dar a fost o procedură destul de simplă", a spus el. "Acum este vorba doar de recuperare. Pentru un om normal ar dura câteva luni, pentru un pilot de Grand Prix este adesea o perioadă mult mai scurtă.

"Trebuie să vedem cum decurge acest proces de recuperare în cele din urmă, dar cu siguranţă nu va fi prezent în Italia", a precizat el când a fost întrebat despre intervalul de timp.

Ricciardo a postat pe Instagram o fotografie în care apare întins pe un pat de spital, cu braţul stâng bandajat şi imobilizat.

"Bună tuturor. Am fost operat în această dimineaţă, am primit prima mea bucată de metal, aşa că este destul de cool", a spus el. "Mari mulţumiri tuturor celor care m-au ajutat şi mi-au ridicat moralul. Nu este un regres, totul face parte din revenire."

El a călătorit sâmbătă la Barcelona pentru a consulta un specialist, după ce a suferit o fractură la un metacarpian de la mâna stângă în urma unui accident în timpul antrenamentelor de vineri de la Zandvoort.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.