Pilotul echipei Alpine, Esteban Ocon, s-a îmbolnăvit cu doar câteva zile înainte de Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima etapă a sezonului de Formula 1, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ritmul infernal al Marelui Premiu de la Las Vegas şi apoi diferenţa de fus orar de 12 ore între Nevada şi Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), unde sunt aşteptaţi pe pistă joi după-amiază pentru a-şi îndeplini obligaţiile media, şi-au pus amprenta asupra sănătăţii lui Esteban Ocon.
 
El trebuia să participe la o conferinţă de presă a FIA (Federaţia Internaţională de Automobilism) în această după-amiază, iar mai târziu urma să acorde interviuri individuale.
 
Alpine, echipa sa, a anunţat că francezul nu se simte bine şi că a fost scutit să vină joi pe circuit. El ar trebui totuşi să fie prezent la cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.