Boxerul Floyd Mayweather se va întâlni cu starul japonez al artelor marţiale mixte Mikuru Asakura, într-un meci în septembrie, a anunţat organizaţia de MMA Rizin, marţi, la Tokyo, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt înainte de toate un luptător de MMA, şi voi folosi acest specific pentru a câştiga această luptă, sunt nerăbdător”, a afirmat, foarte pe scurt şi nonşalant, Mikuru Asakura, 29 de ani, luptătorul japonez cu 16 victorii în lupte profesioniste la MMA.

"Sunt cel mai bun, am văzut toate vedetele (...) şi am doborât toate recordurile”, a răspuns americanul Floyd Mayweather, cunoscut drept „Money”, înainte de a-l descrie pe Mikuru Asakura drept "un adversar ca oricare altul şi care va face tot posibilul".

La 45 de ani, marele star de box, neînvins pe parcursul carierei sale profesionale (50 de victorii), a spus că vrea "să facă la fel ca întotdeauna: să arate publicului ce a venit să vadă”.

El se retrăsese înainte de a reveni în 2017 pentru a-l învinge pe starul MMA Conor McGregor. Mayweather s-a confruntat şi cu un tânăr kickboxer japonez, Tenshin Nasukawa, la sfârşitul anului 2018 în Japonia, pe care l-a învins în ​​două minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.