Americanul Floyd Maweather şi irlandezul Connor McGregor au trecut cântarul oficial înaintea luptei de la Las Vegas. McGregor a cântărit 69,4 kilograme, iar Mayweather 67,8 kilograme. Lupta va fi la categoria 69,85 kilograme (semimijlocie).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La tradiţionala "poză" faţă în faţă, cei doi sportivi au avut atitudini diferite. McGregor a ţipat tot timpul la adversarul său, care a rămas calm.

"E în cea mai proastă formă în care l-am văzut. O să trec uşor prin el, credeţi-mă" a declarat McGregor.

"Greutatea nu câştigă, lupta câştigă. Nu va rezista, reţineţi asta. Va fi de asemenea ultima luptă a lui Conor McGregor",a afirmat Mayweather. 

Meciul dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul MMA Conor McGregor va avea loc, duminică, la T-Mobila Arena din Las Vegas.

Partida va fi una de box profesionist la categoria semimijlocie. Gala va fi transmisă de Pro TV, de la ora 04.00.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri. Cu Mayweather, irlandezul va disputa primul meci de box profesionist din carieră.

Floyd Mayweather, în vârstă de 40 de ani, nu a mai boxat din septembrie 2015. El are în palmares 49 de victorii în tot atâtea meciuri disputate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.