Atacantul Florinel Coman a declarat, duminică seară, că jucătorii FCSB nu au fost destul de concentraţi şi au căzut din punct de vedere fizic în repriza a doua a meciului cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1, în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am fost concentraţi, dar în fotbal e normal să ai parte şi de asemenea momente. Cred că am căzut fizic, s-a acumulat oboseala, şi eu am fost schimbat, mi s-au pus crampe, nu am mai putut. E greu fără Pintilii, dar cred că avem soluţii pentru acel post. Noi vrem ca după fiecare meci să fim pe primul loc. CFR este o echipă foarte puternică, este campioana României", a declarat Coman la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golurile au fost marcate de George Ţucudean ’48 pentru gazde şi Florinel Coman ’23 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.