Fotbalistul Florinel Coman a declarat, duminică seară, după meciul pierdut de FCSB în faţa echipei CFR Cluj, scor 0-1, că Bogdan Planic nu ar fi trebuit să fie eliminat şi că nu i se pare normal că arbitrul confruntării a fost Istvan Kovacs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci foatre urât, ne este greu să jucăm împotriva echipelor care se bazează pe forţă, dueluri la cap. Acel cartonaş roşu nu se dă niciodată şi nu mi se pare normal să arbitreze domnul Kovaccs acest meci. Un meci prost făcut de noi, ne asumăm, noi suntem primii vinovaţi, dar nu ni se pare corect. Nu mi se pare normal să arbitreze domnul Kovacs acest meci. Sistemul nostru nu se bazează pe minge lungă şi dueluri la cap, trebuia să ne adaptăm, din păcate nu am făcut-o. Am pierdut, ne asumăm, o să facem o analiză, au fost greşeli foarte mari şi din partea noastră, a atacanţilor, nu vedem poarta”, a spus Coman la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat Bogdan Planic.

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 79, cu un şut din afara careului, după o lovitură liberă. Cu două minute mai devreme (’77), de la FCSB a fost eliminat Planic pentru o intervenţie dură la Deac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.