Florin Tănase a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Muntenegru va fi unul dificil, însă tricolorii se pot impune dacă vor fi uniţi şi se vor ridica la nivelul de agresivitate al adversarului. Tănase a mai afirmat că îi urează succes colegului său de la FCSB, muntenegreanul Risto Radunovici, însă după confruntarea cu România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E normal ca suporterii să aibă aşteptări de la noi, este un nou început. Cu siguranţă nu va fi uşor. Adversarul de mâine este dificil, va fi foarte agresiv, dar noi trebuie să fim pregătiţi, uniţi şi dacă ne vom ridica la nivelul lor de agresivitate putem avea câştig de cauză. Nu am făcut glume, eu îi urez succes lui Risto Radunovici, dar după meciul de mâine. Şi până la începerea meciului retur de la Bucureşti. Nu va fi uşor cu siguranţă, nu cred că foarte mulţi jucători din componenţa lotului actual sunt obişnuiţi să joace din trei în trei zile, dar suntem mulţi jucători aici. Atât cât vom juca fiecare trebuie să dăm totul pe teren, să ajutăm echipa naţională. Cât putem, când nu putem are cine să ne ia locul”, a spus Tănase.

Naţionala României va întâlni Muntenegru, sâmbătă seară, la Podgorica, de la ora 21.45, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.