Atacantul român Florin Tănase a marcat golul echipei sale, vineri, în partida pierdută de Al-Akhdoud, pe teren propriu, cu Al-Fateh, scor 1-3, în etapa a doua din Saudi Professional League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al-Akhdoud a deschis scorul în meciul cu Al-Fateh, Florin Tănase reuşind să înscrie în minutul 23. Oaspeţii au preluat controlul partidei şi au egalat în minutul 36, prin Batna, din pasa lui Cristian Tello, pentru ca în minutul 45+2 Tello să marcheze şi Al-Fateh a intrat în avantaj la pauză, scor 2-1. În repriza secundă gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Collado, iar Cristian Tello a stabilit scorul final în minutul 90+2, 3-1 pentru Al-Fateh.

Florin Tănase a fost integralist la Al-Akhdoud şi a primit un cartonaş galben în minutul 9. Echipa sa are un punct după două etape, şi este, deocamdată, pe locul 12.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.