Portarul Florin Niţă şi-a prelungit, marţi, contractul cu echipa Sparta Parga până în vara anului 2023, a anunţat clubul ceh.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din iarna anului 2018, când a intrat prima dată în vestiarul Spartei, Florin Niţă ne-a salvat de multe ori pielea cu intervenţii importante în meciuri importante. În amintirea noastră recentă, cu toţii avem imaginea penaltiului apărat la sfârşitul meciului câştigat în februarie, la Olomouc. Şi acum suntem bucuroşi să anunţăm că vom continua să vedem intervenţii similare! Florin Nita rămâne unul dintre noi, rămâne spartan! El şi-a prelungit contractul până în 2023", a precizat clubul, pe site-ul oficial.

"Este un pas mare pentru mine şi pentru familia mea şi sper să continui cu performanţe similare. De asemenea, am discutat despre decizia de a continua cu familia mea şi sunt foarte fericit să rămân la Sparta încă doi ani", a spus Niţă, după semnarea contractului.

În vârstă de 33 de ani, internaţionlul român a mai evoluat la Concordia Chiajna şi FCSB. El a devenit portarul primei reprezentative după ce Ciprian Tătăruşanu şi Sliviu Lung jr. s-au retras de la echipa naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.