Perechea Florin Mergea/Horia Tecău, cap de serie numărul unu, a câştigat proba de dublu din cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce a învins, luni, în finală, cu scorul de 7-5, 6-4, cuplul Chris Guccione/Andre Sa (Australia/Brazilia).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mergea şi Tecău, care au câştigat primul titlu împreună, s-au impus după o oră şi 13 minute, într-un meci început duminică şi întrerupt după primul set din cauza ploii.

Pentru câştigarea titlului, Florin Mergea şi Horia Tecău vor primi 250 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 25.070 de euro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cei doi tenismeni români, care de obicei joacă alături de alţi parteneri în circuit, au evoluat împreună la acest turneu pentru a pregăti participarea lor la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Horia Tecău a mai câştigat de trei ori turneul de la Bucureşti, de fiecare dată cu parteneri diferiţi: în 2012 cu suedezul Robert Linstedt, în 2013 cu belarusul Max Mirnîi şi în 2014 cu olandezul Jean-Julien Rojer.

Ediţia precedentă a probei de dublu din cadrul BRD Năstase Ţiriac Trophy a fost câştigată de perechea Marius Copil/Adrian Ungur.

Aceasta a fost ultima ediţie a BRD Năstase Ţiriac Trofy, omul de afaceri Ion Ţiriac cedând licenţa turneului pentru ulrmătorii doi ani unei competiţii care va avea loc al Marbella.

După finala de dublu urmează cea de simplu, dintre spaniolul Fernando Verdasco, locul 86 ATP şi francezul Lucas Pouille, numărul 72 mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.