Noul fundaş al CSU Craiova, Florin Gardoş, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a învăţat încă imnul Universităţii Craiova, dar ştie câteva versuri. El spune că a ales echipa olteană pentru faptul că la aceasta a fost dorit de toată lumea, conducere, staf tehnic, şi pentru a reveni la naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am ales să vin aici, pentru că aici am fost dorit. Am fost dorit de toată lumea, de conducere, de antrenor şi asta a fost important pentru mine. Vineri, am început să negociem. Mi-a plăcut că totul a mers foarte rapid, a fost transparent, oamenii mi s-au părut foarte profesionişti. Am rămas plăcut surprins de ce se întâmplă la Craiova. În momentul în care am plecat eu din România, lucrurile nu erau atât de bine puse la punct cum sunt acum. Nu am învăţat încă imnul Universităţii Craiova, dar ştiu puţin din el. Sunt pregătit să joc, deşi nu ştiu la ce nivel fizic sunt, am jucat ultimul meci în ianuarie, pentru echipa a doua a lui Southampton şi în rest m-am antrenat. Nu am termen de comparaţie, nu mai ştiu care e nivelul în România. Să câştig titlul în România ar fi cea mai mare palmă dată (n.r. - celor care spun că nu a mai jucat fotbal de trei ani). Îmi doresc să revin la forma dinaintea accidentării şi să-mi ajut echipa cât mai mult. Titlul ar fi ceva extraordinar, dar o clasare în primele două sau să zicem în primele trei n-avem voie să ratăm. Şi o cupă ar fi ceva extraordinar, sunt multe obiective pe care le putem atinge. Am ales să mă întorc în ţară şi pentru a reveni la naţională", a declarat Gardoş, la prezentarea sa.

El a precizat că ar putea continua din vară la CSU Craiova: "Iau în calcul orice la vară. Mie contractul cu Southampton îmi expiră pe 30 iunie şi apoi voi fi jucător liber. Nu am nicio clauză, am o înţelegere cu domnul Rotaru şi dacă lucrurile vor merge bine, iau în considerare să rămân."

Gardoş a adăugat că nu mai are niciun fel de probleme de sănătate de un an şi jumătate.

"De un an şi jumătate nu am mai avut nicio problemă medicală, am făcut cantonamentul de vară cu Southampton, am jucat în câteva meciuri amicale, în rest m-am antrenat normal cu o echipă de Premier League. Nu ştiu în ce măsură antrenamentul mă ajută să duc 90 de minute într-un meci, asta rămâne de văzut", a afirmat el.

În vârstă de 29 de ani, Florin Gardoş a fost împrumutat de la Southampton formaţiei CSU Craiova, până la finalul actualului sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.