Fundaşul Florin Gardoş a semnat un contract pe două sezoane cu CS Universitatea Craiova, începând de la 1 iulie 2018, a anunţat clubul craiovean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Gardoş a evoluat în patru jocuri (trei în Play-Off-ul Ligii I Betano şi unul în Cupa României) pentru CS Universitatea Craiova, bifând 269 de minute.

Născut pe data de 29 octombrie 1988 în Satu Mare, Gardoş are 1,93 m. şi este un fotbalist de picior drept. Florin Gardoş şi-a început cariera de fotbalist profesionist la Someşul Satu Mare şi a făcut pasul în Liga I în 2010, la Steaua Bucureşti. A îmbrăcat tricoul roş-albastru în 121 de meciuri, timp în care a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive. În cei patru ani petrecuţi la gruparea din „Ghencea”, Gardoş a obţinut două titluri de campion al ţării, o Cupă şi o SuperCupă a României. Are 17 prezenţa în UEFA Europa League şi 11 în UEFA Champions League. În vara anului 2014 a fost transferat la titrata echipă din Premier League, FC Southampton, contra unei sume record de 6 milioane de euro, acesta fiind unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria campionatului românesc. A evoluat în 18 meciuri pentru Southampton şi în 17 jocuri pentru gruparea Under-23 a clubului.

În ceea ce priveşte convocările sale sub tricolor, Gardoş a evoluat pentru selecţionatele Under-19 şi Under-21 (10 prezenţe şi un gol marcat), dar şi pentru naţionala mare a României. A debutat pe data de 8 februarie 2011, într-un amical cu Ucraina şi a îmbrăcat tricoul galben al Naţionalei de 14 ori

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.