Fanii fotbalului sunt invitaţi duminică, la Fotbal All Inclusive, emisiunea maraton de fotbal LIVE cu Radu Banciu pe Look Plus şi lookplus.ro, invitat fiind Florin Călinescu, care promite un dialog spumos despre fotbal, politică şi politica fotbalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Doi clasici ai televiziunii din România din nou faţă în faţă într-un studio, înaintea unui derby al finalului de an: Viitorul-FCSB. Cea mai lungă emisiune din media, Fotbal All Inclusive, şi cea mai spectaculoasă dezbatere sportivă a sfârşitului de an, duminică, de la 15.30, în sports-barul  Champions de la Marriot”, anunţă reprezintanţii postului TV.

Vasile Stângă, golgheterul all time al handbalului masculin românesc, vine alături de Radu Banciu pentru o analiză la rece  a evoluţiei României la Mondialele din Japonia.

”Ne pregătim pentru apusul handbalului feminin românesc? Este de vină Thomas Ryde, trebuie să demisioneze preşedintele federaţiei? Ce s-a întâmplat la Corona Braşov?”, sunt întrebările care ar putea primi răspuns.

Suspendarea Rusiei din toate competiţiile sportive pentru dopaj provoacă o discuţie documentată despre performanţă, dopaj şi controversele sportului, alături de fostul mare handbalist Vasile Stângă şi Pierre Joseph de Hillerin, fost director al Institutului pentru cercetare în sport.

Ilie Dobre, cel mai cunoscut comentator radio din România, vine la Fotbal All Inclusive pentru a povesti cum a devenit deţinătorul recordului mondial pentru cel mai lung "Gooool!" într-o transmisiune directă.

Programul şi invitaţii emisiunii:
 

15.30-16.30

Vasile Stângă şi Pierre Joseph de Hillerin (prin telefon)

16.30-20.30  Florin Călinescu

18.30-20.30 Ilie Dobre

20.30-22.30 Viitorul-FCSB

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin, turneele ATP de tenis, Liga Naţională de basch

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.