Fostul antrenor al FC Dinamio Florin Bratu a preluat conducerea tehnică a echipei Aerostar Bacău din Liga a II-a, înlocuindu-l pe Cristian Popovici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rezultatele echipei ne-au făcut să luăm această hotărâre. Am reziliat pe cale amiabilă contractul cu Cristi Popovici si l-am instalat ca antrenor pe Florin Bratu. Am adus un antrenor tânăr, care nu are foarte multă experienţă, dar care compensează prin multă ambiţie şi care are un trecut fotbalistic important. Suntem convinşi că această mutare va crea un şoc pozitiv echipei", a declarat preşedintele CS Aerostar Bacau, Doru Damaschin, pentru cotidianul local Deşteptarea.

"Am venit la Aerostar pentru a munci şi pentru a duce echipa într-o zonă linistită a clasamentului", a declarat Bratu, care a vizionat mai multe jocuri ale noii sale echipe.

Florin Bratu a antrenat FC Dinamo până la 23 septembrie, când a fost înlcuit de Claudiu Niculescu. În vârstă de 38 de ani, Bratu a mai condus echipa naţională under 19 a României, CS Tunari şi Dinamo II.

Aerostar ocupă locul 17, retrogradabil, cu opt puncte, după 12 etape, în clasamentul Ligii a II-a.

"Noul tehnician va avea două etape de obiectiv. Prima este evitarea retrogradării. În cazul în care va termina în primele 10 echipe, va beneficia de un bonus financiar", a precizat Damaschin.

Florin Bratu va privi meciul de campionat de sâmbătă, de pe terenul lanternei roşii Dacia Unirea Brăila din tribună, urmând ca el să-şi înceapă munca la Aerostar luni, când va conduce primul antrenament al băcăuanilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.