Antrenorul Florin Bratu a declarat, marţi, după victoria cu FC Botoşani, că mijlocaşul Gabriel Torje a fost pedepsit pentru indisciplină, însă el nu este exclus din lotul echipei Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gabi a greşit şi a plătit în acest meci, pentru că a rămas acasă, însă el nu este exclus din lot, este la dispoziţia echipei, la dispoziţia clubului şi dacă în săptămânile viitoare voi vedea o schimbarte la el, va intra în planurile mele", a spus Bratu, la Digi Sport.

Tehnicianul dinamovist se bucură de caracterul de care au dat dovadă jucătorii săi după înfrângerea din partida precedentă, cu Juventus Bucureşti.

"O victorie importantă venită după o înfrângere dureroasă pe care noi am suferit-o în faţa celor de la Juventus Colentina. Din fericire, jucătorii au avut o reacţie bună, au demonstrat că au valoare, ceea ce ştiam, şi în această seară am reuşit să câştigăm chiar în 10 oameni. Mă bucur că Robert Moldoveanu înscrie, la 19 ani, Ricardo Gigore a debutat, toţi ceilalţi jucători au dat dovadă de caracter în acest meci. Mă bucur şi pentru că am jucat împotriva unui adversar greu şi după o deplasare lungă pentru noi. Robert Moldoveanu are entuziasm, are calitate şi am fost inspirat că l-am introdus pe teren. Echipa s-a ridicat la un nivel bun. (n.r. - După partida cu Juventus) Am avut discuţii individuale, discuţii în grup, a fost dureros pentru mine, nu am dormit după meci şi am încercat să-i fac să înţeleagă că suntem la Dinamo, la un club mare, pe care trebuie să-l respectăm şi trebuie să dăm tot ce e mai bun în fiecare meci. Era o problemă de atitudine, altfel nu ne-ar fi pus probleme Juventus Colentina", a precizat el.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FC Botoşani, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. Meciul trebuia să se dispute la 17 martie, dar a fost amânat din cauza vremii nefavorabile.

În minutul 51, Salomao (Dinamo) a fost eliminat după o intrare pe glezna lui Mihai Roman.

În minutul 82, Robert Moldoveanu, în vârstă de 19 ani, a marcat cu capul, după o centrare a lui Pesici.

În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 26 de puncte şi conduce în clasamentul play-out-ului, find urmată de FC Botoşani, cu 22 de puncte şi de FC Voluntari, cu 18 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.