Tehnicianul Florin Bratu a declarat, joi, la reunirea echipei Dinamo, că obiectivul în sezonul viitor va fi calificarea în play-off-ul Ligii I, subliniind că are mare încredere în jucătorii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o vacanţă scurtă pentru noi, dar ne prinde bine, am avut un play-out foarte bun, am tras multe concluzii pozitive şi am avut timp să punem în practică ideile avute, să aducem jucători noi. Am mare încredere în Mircea Axente şi Deian Sorescu. Obiectivul nostru este să ne calificăm în play-off, va fi drum aneveios, dar am încredere în jucători. Sunt un antrenor care se luptă, ambiţios şi care transmite multă energie jucătorilor. Avem nevoie de jucători harnici, care vor să se afirme şi dacă vom reuşi să-i aducem, vom pune probleme. Un exemplu avem din tenis, cu Rafael Nadal, care nu este un talent extraordinar, dar este muncitor, şi a noastră, Simona Halep, care au reuşit lucruri extraordinare", a declarat Bratu.

Tehnicianul dinamovist o are favorită pe Belgia la Cupa Mondială din Rusia: "Îmi doresc de câştiva ani, sper să reuşească, are o generaţie extraordinară".

Mircea Axente se bucură că a revenit la Dinamo şi speră să ajut la îndeplinirea obiectivelor. "Am venit pregătit de muncă, dacă vom fi uniţi, putem face treabă bună", a spus Axente, care are Brazilia favorită la CM.

Pentru Deian Sorescu emoţiile sunt mari, dar speră să dea totul pentru a începe cât mai bine campionatul. El susţine Franţa la CM.

Lotul dinamoviştilor s-a reunit astăzi, la Săftica, pentru prima şedinţă de pregătire condusă de antrenorul principal Florin Bratu înaintea sezonului competiţional 2018-2019.

Tehnicianul dinamovist a anunţat că Penedo, Katsikas, Ciobotariu, Mahlangu şi Palic se vor alătura lotului în perioada următoare.

Vineri, 15 iunie (ora 8:00), fotbaliştii dinamovişti vor efectua vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală.

Primul cantonament al verii este programat la Săftica până în 27 iunie, urmând ca, în perioada 1-12 iulie, echipa din Ştefan cel Mare să efectueze un stagiu de pregătire centralizată în Polonia, la Gniewino, prevăzut cu patru meciuri amicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.