Atacantul formaţiei Galatasaray Florin Andone a povestit, pentru frf.ro, cum se descurcă în timpul restricţiilor de mişcare puse în aplicare la Istanbul din cauza pandemiei de coronavirsu, dar şi cum şi-a petrecut ziua de sâmbătă, în care a împlinit 27 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă trezesc în jur de ora 11.00, din păcate mi-am dat peste cap programul de când stau numai în casă. Înainte, la 9.00 mă dădeam jos din pat. Mănânc şi apoi urmăresc la televizor ce se întâmplă în Turcia, în România. Prind şi posturi TV din ţară. O bună perioadă din timp mi-o petrec pe balcon, am o vedere frumoasă la mare. Pe la ora 14.00, cobor la parterul blocului unde locuiesc, la sala de fitness. Sunt norocos din punctul acesta de vedere. Lucrez zilnic între 60 şi 90 de minute, dar de ziua mea am făcut o pauză. Masa de prânz e programată pe la ora 16.00. Câteodată, ieşim să facem puţină mişcare în preajma blocului, prilej de bucurie pentru câinele meu, Bartolomeo. Locuiesc într-un cartier rezidenţial. Dacă stăm o oră în zona cu spaţiu verde, acolo vedem de la distanţă cel mult două-trei persoane care vin de la cumpărături. Seara mă joc pe Play Station. Cel mai mult îmi place Call of Duty, dar şi FIFA 20. Cina o iau destul de târziu, pe la ora 23.00, aşa că şi programul de somn este puţin afectat. Punct şi de la capăt. Zi de zi. Dar nu mă plâng. Am tot ce îmi trebuie aici, suntem bine sănătoşi, e cel mai important. A fost o zi de naştere inedită. Yolanda şi mama mi-au pregătit un tort, moment în care au intrat în video cu cei mai buni prieteni ai mei. A fost foarte frumos, am şi uitat că stăm în casă de atâta timp. Le mulţumesc fanilor pentru miile de mesaje primite de ziua mea. Le urez şi eu sănătate tuturor românilor şi îi îndemn să respecte toate recomandările autorităţilor. Împreună vom reveni mai puternici!", a povestit jucătorul. 

Florin Andone şi-a sărbătorit ziua de naştere, în cadru restrâns, în apartamentul din zona Bakırkoy a Istanbulului, alături de mama sa, Adriana, şi de iubita lui, Yolanda

"Mama a venit la Istanbul să mă vadă în urmă cu o lună, înainte de meciul cu Beşiktaş, care a fost şi ultimul înainte de întreruperea campionatului. Văzând cum evoluează situaţia, i-am spus să mai rămână şi să nu se întoarcă în Spania. Acolo ar fi fost singură în toată această perioadă plină de restricţii. S-a dovedit cea mai bună decizie că a rămas alături de noi", a spus atacantul lui Galatasaray şi al României.

Pe 15 martie, la Galatasaray-Beşiktaş, 0-0, a fost ultima întâlnire a românului cu echipa. "Urma să avem un antrenament în săptămâna ce urma, dar am fost anunţaţi să stăm acasă". Ulterior, antrenorul Fatih Terim, 66 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19. "În urmă cu o săptămână a ieşit din spital şi ne-a anunţat într-o videoconferinţă că se simte bine, dar trebuie să mai stea în izolare acasă încă cel puţin 14 zile. Apoi ne-a şi sunat personal pe noi, jucătorii. Mă bucur că acum e bine".

Andone spune că abia aşteaptă să revină pe teren: "Să fim sănătoşi şi să ieşim cu toţii cu bine din toată această situaţie! Abia aştept să revin la antrenamente şi pe terenul de joc, dar sănătatea şi siguranţa tuturor e pe primul loc."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.