Atacantul echipei Brighton, Florin Andone, a fost împrumutat pentru un sezon la Galatasaray Istanbul, a anunţat clubul turc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Înainte de a veni aici, am auzit multe despre Istanbul şi Galatasaray. Sunt foarte curios şi sunt foarte fericit să fiu aici.Cred că acesta este un pas foarte important pentru cariera mea, aşa că sunt foarte încântat şi fericit. Fatih Terim este o legendă. Sunt foarte fericit să lucrez cu el. Înainte să vin aici, am vorbit cu Emre Colak, fostul meu coleg de la Deportivo. Mi-a spus numai lucruri frumoase despre club. A fost un factor important în decizia mea”, a spus Andone.

Florin Andone este legitimat la Brighton din iulie 2018.

Gruparea din Istanbul va plăti 700.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon al atacantului român. Acesta are o clauză prin care turcii îl pot transfera definitiv, în 2020, pentru 2.5 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.