Kevin Volland (Monaco), Ridle Baku şi Maximilian Arnold (ambii Wolfsburg) au fost convocaţi de urgenţă de selecţionerul Germaniei, Hans-Dieter Flick, după ce un fotbalist chemat iniţial a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar alţi doi s-au accidentat, a anunţat DFB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul testat pozitiv ar fi fundaşul Niklas Sule de la Bayern Munchen, fotbalist vaccinat cu schemă completă şi care a mai fost infectat în urmă cu un an.

Confrm, DFB, fotbalistul este asimptomatic şi a fost plasat în carantină. Ceilalţi componenţi ai lotului au ieşit negativi la teste, dar autorităţile din Wolfsburg, unde este cantonată naţionala germană, au decis ca alţi patru jucători, cu care Sule a intrat în contact, să fie plasaţi în izolare. 

În plus de această situaţie, DFB a precizat că Florian Wirtz şi Nico Schlotterbeck au probleme musculare şi s-a renunţat la ei.

Flick a anulat şedinţa colectivă de pregătire de marţi şi i-a pus pe jucători să se antreneze individual.

"E o veste rea înaintea partidelor (n.r. - cu Liechtenstein şi cu Armenia), dar sănătatea are prioritate", a declarat directorul echipelor naţionale, Oliver Bierhoff.

Germania este deja calificată la Cupa Mondială, iar pentru locul care duce la baraj se luptă România, Armenia şi Macedonia de Nord.

În ultimele două etape ale Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie. 

Afaţi pe locul 2 în clasamentul grupei, "tricolorii" sunt siguri de calificarea la barajul de accedere la CM dacă vor câştiga ambele partide.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.