Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 2.900 de lei, după ce a fost trimis în tribună pentru proteste la adresa arbitrilor, la meciul de la Cluj-Napoca, disputat cu CFR, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În baza art. 53.1 şi 2 din RD, se sancţionează dl. Stoican Flavius (antrenor CSM POLI IAŞI) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 lei; În baza art. 67 din RD, se sancţionează dl. Stoican Flavius cu suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate de 2.900 lei; În baza art. 45.1 din RD, se execută sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv trei etape suspendare şi o penalitate sportivă de 2.900 lei", se arată pe site-ul LPF.

Pentru incidentele de la meciul Dinamo - FC Viitorul, din etapa a XVI-a a Ligii I, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost sancţionată cu avertisment şi cu o penalitate de 5.000 de lei şi cu avertisment.

Jucătorul Plamen Iliev (Astra), eliminat la meciul cu CSU Craiova, din etapa a XVII-a a Ligii I, a fost sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate financiară de 5.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.