Clubul Pandurii Târgu Jiu l-a prezentat, miercuri, pe Flavius Stoican ca antrenor principal al echipei, fostul dinamovist înlocuindu-l în această funcţie pe tehnicianul Petre Grigoraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flavius Stoican a condus, miercuri dimineaţă, un prim antrenament al lotului de 40 de jucători care sunt prezenţi în această perioadă pentru o acţiune de definitivare a lotului cu care antrenorul va aborda pregătirea de iarnă. Stoican va fi ajutat de antrenorul secund Dorian Gugu şi de antrenorul cu portarii Vali David.

Noul tehnician al gorjenilor a antrenat ultima dată în Reapublica Moldova, pe Zimbru Chişinău, între mai şi septembrie 2016.

Pandurii Târgu Jiu, club care se confruntă cu mari dificultăţi financiare, a intrat în insolvenţă în luna octombrie. Antrenorul Petre Grigoraş şi mai mulţi jucători nu au acceptat reducerea salariilor, propusă de conducerea clubului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.