Fiul lui Jürgen Klinsmann, Jonathan, a fost convocat pentru prima oară la naţionala SUA, pentru meciurile amicale cu Anglia şi Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 21 de ani, Jonathan Klinsmann evoluează la Hertha Berlon şi a fost convocat după accidentarea lui Zack Steffen.

SUA va evolua contra Angliei joi, iar apoi cu Italia la 20 noiembrie.

Germanul Jurgen Klinsmann a fost demis, în noiembrie 2016, de la conducerea tehnică a reprezentativei SUA, din cauza rezultatelor slabe. În cele din urmă, SUA a ratat calificarea la CM din Rusia.

Campion mondial şi european ca jucător, Klinsmann, 52 de ani, conducea naţionala SUA din 2011, reuşind să câştige cu aceasta Gold Cup în 2013 şi să atingă faza optimilor de finală la Cupa Mondială din 2014. Ca selecţioner al americanilor, tehnicianul german a obţinut 55 de victorii şi 27 de rezultate de egalitate, dar a înregistrat şi 16 înfrângeri.

El a fost înlocuit cu Bruce Arena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.