Echipele de handbal feminin Vipers Kristiansand şi SCM Craiova vor juca pentru câştigarea Cupei EHF în 5 mai, în Norvegia, respectiv în 11 mai, la Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

EHF a definitivat programul finalei Cupei EHF, care se va disputa în dublă manşă, în 5 mai în Norvegia, respectiv în 11 mai, la Craiova, cu trofeul ”pe masă”.

Vestea a bucurat mai mulţi fani ai handbalului românesc, aceştia fiind nemulţumiţi zilele trecute de posibilitatea ca returul să aibă loc în week-end-ul 12-13 mai, când este programat şi Turneul Final Four al Ligii Campionilor, la Budapesta, cu CSM Bucureşti printre protagoniste. Fanii îşi exprimau zilele trecute dezamăgirea pe reţelele sociale că nu pot participa la ambele evenimente.

SCM Craiova s-a calificat, în premieră, în finală după 23-22 şi 18-18 cu Kastamonu (Turcia), iar Vipers a trecut de Viborg HK (31-34 şi 29-23).

SCM Craiova s-a calificat în semifinale după ce a eliminat formaţia rusă Lada Togliatti (23-25 şi 26-23), în timp ce Kastamonu a trecut de HC Zalău (28-29 şi 27-24).

HC Zalău s-a calificat în sferturi de pe locul 2 în grupa D (8 puncte), obţinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK şi Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe poziţia a doua (8 puncte) în grupa A, din care au mai făcut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar şi Randers HK.

Deţinătoarea trofeului este formaţia rusă Rostov-Don, care în această stagiune joacă în Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.