Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba de douăzeci şi doi de suporteri italieni şi un fan al englezilor, după cum arată agenţia franceză AFP. Primele valuri de arestări au fost fectuate după primele incidente petrecute în centrul oraşului Praga, după-amiază, unde poliţia din capitala Cehiei a reţinut 17 italieni care i-au atacat cu brutalitate pe fanii englezi, chiar în centrul oraşului.

Ceilalţi şase arestaţi au fost reţinuţi după meciul din finala câştigată de West Ham United, la limită, scor 2-1, în faţa echipei italiene AC Fiorentina.

Incidente s-au întâmplat  şi pe gazon, în timpul finalei, după ce Cristiano Biraghi a fost lovit cu pahare în cap, lovitură ce i-a provocat acestuia o rană care a sângerat, iar medicii clubului AC Fiorentina au fost nevoiţi să îl coasă direct pe teren.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.