Jucătorul echipei Dinamo, Ioan Filip, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru formaţia dinamovistă obiectivul este să termine campionatul pe primul loc în play-out, subliniind că speră într-o victorie, vineri, la meciul cu actualul lider din partea a doua a clasamentului, Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt sută la sută apt, dar depinde de Mister dacă joc sau nu mâine. Obiectivul nostru este să terminăm play-out-ul pe primul loc, deocamdată cei de la Mediaş sunt acolo, avem meci direct mâine şi sperăm să ieşim învingători. Va fi un meci greu, sper să fie un spectacol frumos, mai ales după spectacolele de marţi şi miercuri din Liga Campionilor. A fost ceva senzaţional. Sper să oferim şi noi spectacol, să aducem lumea la stadion. Cred că la anul vom arăta mult mai bine, mai ales că acum jucăm cu echipele pe care trebuie să le batem şi în campionatul regulat. Nu am urmărit foarte atent jocul celor de la Gaz Metan, dar sunt pe primul loc şi nu avem ce comenta", a declarat Filip.

Dinamo întâlneşte Gaz Metan Mediaş, vineri, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.