Steliano Filip a declarat, vineri seară, după meciul pierdut de Dinamo în faţa echipei CS Mioveni, scor 0-2, că îi este ruşine şi că el şi colegii săi, care vor juca la baraj pentru menţinerea în Liga 1, trebuie să salveze echipa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă simt penibil, îmi este ruşine. Să mă înjure lumea la fiecare meci... E clar, ne-a mai rămas doar bajarul, trebuie să îmbunătăţim jocul de la meci la meci şi să arătăm altă faţă, iar la baraj să câştigăm şi să salvăm echipa asta. Este foarte greu, jucători, lipsă de valoare... Nu vreau să vorbesc. Ne-am făcut de ruşine în această seară. Este foarte dureros şi îmi este ruşine. Nu credeam vreodată că o să trec pe-aici. Sper de la meciul viitor să câştigăm şi în final să salvăm echipa. Parcă este un coşmar. M-am săturat să fiu înjurat la fiecare meci”, a spus Filip la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CS Mioveni a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat Panait ’72 şi Sanoh ’84.

În minutul 80, de la Dinamo a fost eliminat Irobiso.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.