Cupa Mondială a Cluburilor, competiţie revizuită de FIFA, planificată pentru 2025 şi care va avea 32 de echipe, se va disputa între 15 iunie şi 13 iulie, în timp ce noua Cupă Intercontinentală va avea loc anual începând de anul viitor, a anunţat duminică Gianni Infantino, şeful forului mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FIFA a anunţat la începutul acestui an o ediţie extinsă a Cupei Mondiale a Cluburilor şi a votat în unanimitate pentru desemnarea Statelor Unite ca gazdă a primei ediţii a evenimentului.

Consiliul FIFA s-a reunit la Jeddah, în Arabia Saudită, pentru a ratifica datele pentru Cupa Mondială a Cluburilor şi a confirmat că în Cupa Intercontinentală de anul viitor câştigătoarea Ligii Campionilor UEFA va juca împotriva unei echipe care a trecut de play-off-ul intercontinental.
 
Meciurile de baraj se vor juca la 14 decembrie 2024, urmând ca finala să aibă loc la 18 decembrie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.