Tragerea la sorţi pentru play-off-ul european de calficare la Cupa Mondială din 2022 va avea loc în data de 26 noiembrie, de la ora 18:00, la Zurich, a stabilit FIFA, potrivit frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În play-off vor participa 12 echipe: cele 10 echipe clasate pe locul 2 în grupele preliminare şi primele două cel mai bine clasate în Liga Naţiunilor şi care nu vor termina pe primele două locuri în preliminarii.

Naţiunile vor fi împărţite în trei grupe cu patru echipe. Meciurile din fiecare grupă se vor disputa în sistem de semifinale şi finală. Cele trei echipe triumfătoare se vor alătura celor zece câştigătore din grupele preliminare pentru a reprezenta Europa la cea de-a 22-a ediţie a Campionatului Mondial Qatar 2022.

România ocupă în acest moment locul doi în Grupa J şi mai are de disputat două partide, cu Islanda şi Liechtensterin. Două victorii le-ar asigura tricolorilor calificarea în play-off.

Joi, 11 noiembrie: ROMÂNIA – Islanda, ora 21:45 – Stadion Steaua (Bucureşti)

Duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – ROMÂNIA, ora României 19:00 – Stadion Rheinpark (Vaduz)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.