FIFA a respins cererea clubului Chlesea, de a suspenda decizia de interzicere a dreptului de a efectua transferuri în perioada în care va fi judecat apelul grupării engleze, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea clubului englez s-a declarat uitmită de decizia FIFA.

"Chelsea Football Club este uimit de decizia Comisie de apel a FIFA, de a nu suspenda sancţiunea în perioada procesului apelului. Din câte cunoaştem, în toate cazurile precedente în care a fost impusă o interdicţie la transferuri de câtre FIFA, a fost luată şi decizia de a suspenda sancţiunea până la încheierea procesului apelului. În acest caz, Chelsea consideră că a fost tratată inconsecvent în comparaţie cu alte cluburi europene", se arată într-un comunicat.

Clubul Chelsea nu mai are dreptul să legitimeze jucători în următoarele două perioade de "mercato", din vara şi iarna viitoare, pentru încălcarea regulamentului privind transferul fotbaliştilor minori. Gruparea engleză poate vinde jucători, iar decizia forului mondial nu vizează echipa feminină şi nici cea de futsal.

De asemenea, clubul patronat de Roman Abramovici a fost amendat cu 600 000 franci elveţieni (aproximativ 528.600 euro) şi trebuie să rezolve situaţia în 90 de zile. 

Potrivit forului mondial, Chelsea a încălcat regulamentul în cazul a 29 de jucători minori transferaţi.

Gruparea din Premier League a făcut apel la această decizie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.