Comisia de Disciplină a FIFA l-a informat astăzi pe Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, că a deschis o procedură disciplinară împotriva sa în legătură cu evenimentele care au avut loc la finala Cupei Mondiale de fotbal feminin, în 20 august 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentele pot constitui încălcări ale articolului 13 alineatele 1 şi 2 din Codul disciplinar al FIFA.

Comisia de Disciplină a FIFA va oferi informaţii suplimentare cu privire la aceste proceduri disciplinare doar după ce va emite o decizie finală cu privire la acest caz.

FIFA îşi reiterează angajamentul său de nezdruncinat pentru respectarea integrităţii tuturor oamenilor şi condamnă cu fermitate orice comportament contrar.

Miercuri, jucătoarea Jenni Hermoso a cerut să se ia "măsuri exemplare" împotriva preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, după ce acesta a sărutat-o fără voia ei pe buze după triumful echipei naţionale la Cupa Mondială feminină, a anunţat miercuri sindicatul FUTPRO.

CITEȘTE ȘI Hermoso cere "măsuri exemplare" împotriva şefului federaţiei spaniole, care a sărutat-o după finala CM

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.