Tenismanul spaniol Fernando Verdasco, locul 60 ATP, a câştigat turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce l-a învins, luni, în finală, cu scorul de 6-3, 6-2, pe francezul Lucas Pouille, poziţia 55 în ierarhia mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Verdasco, fost locul 7 ATP în 2009, s-a impus după o oră şi 14 minute.

Spaniolul în vârstă de 32 de ani a câştigat al şaptelea titlu din carieră. Ultimul turneu câştigat de Fernando Verdasco a fost în 2014, la Houston.

Lucas Pouille, în vârstă de 22 de ani, a jucat prima sa finală din carieră.

Pentru succesul de la Bucureşti, Verdasco va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 82.450 de euro, în timp ce Pouille va încasa 43.430 de euro şi 150 de puncte ATP.

Ediţia precedentă a BRD Năstase Ţiriac Trophy a fost câştigată de spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, care în acest an afost eliminat de Fernando Verdasco în semifinale.

Proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy a fost câştigată de perechea Florin Mergea/Horia Tecău, cap de serie numărul unu, care a învins, în finală, cu scorul de 7-5, 6-4, cuplul Chris Guccione/Andre Sa (Australia/Brazilia).

Aceasta a fost ultima ediţie a BRD Năstase Ţiriac Trophy, omul de afaceri Ion Ţiriac cedând licenţa turneului pentru următorii doi ani unei competiţii care va avea loc la Marbella.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.