Fernando Torres, legendă a fotbalului spaniol, a fost numit joi antrenorul echipei secunde a clubului Atletico Madrid, potrivit radioului spaniol La Cadena Cope. Torres va conduce respectivul team în sezonul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul atacant internaţional spaniol Fernando Torres (39 de ani) este actualmente antrenorul echipei U19 a lui Atletico Madrid, post pe care se află începând cu anul 2021.

Actualul antrenor al echipei de rezerve a grupării madrilene, Luis Tevenet, se va alătura staff-ului lui Diego Simeone, la prima echipă a „colchoneros”.

Ca antrenor al echipei U19, Fernando Torres i-a condus pe tinerii jucători ai lui Atletico Madrid în semifinalele UEFA Youth League din 2022, iar în acest sezon, 2023, Atletico a fost eliminată de AC Milan, în sferturile de finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.