Germanul Felix Brych va arbitra finala Ligii Campionilor, dintre Juventus Torino şi Real Madrid, iar slovenul Damir Skomina va conduce la centru ultimul act al Ligii Europa, dintre Ajax Amsterdam şi Manchester United, a anunţat, vineri, UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brych va fi ajutat la meciul din 3 iunie, de la Cardiff, de asistenţii Mark Borsch şi Stefan Lupp şi adiţionalii Bastian Dankert şi Marco Fritz. Arbitru de rezervă va fi sârbul Milorad Mazici, iar rezervă a asistenţilor germanul Rafael Foltyn.

Felix Brych (41 de ani) a arbitrat în acest sezon cinci meciuri din Liga Campionilor, iar vara trecută a făcut parte din corpul de arbitri de la Campionatul European. În 2014, germanul a condus la centru finala Ligii Europa dintre FC Sevilla şi Benfica Lisabona.

Damir Skomina va fi ajutat la partida din 24 mai, de la Stockholm, de asistenţii Jure Praprotnik şi Robert Vukan şi adiţionalii Matej Jug şi Slavko Vincici. Arbitru de rezervă va fi italianul Gianluca Rocchi, iar rezervă a asistenţilor slovenul Tomaz Klancnik.

Skomina, în vârstă de 40 de ani, a făcut de asemenea parte din corpul de arbitri de la Euro-2016. În acest sezon, el a arbitrat şase meciuri din Liga Campionilor. În ultimele cinci sezoane, a condus şase şase semifinale de cupe europene. Slovenul a arbitrat şi partida România - Polonia, scor 3-0, disputată la 11 noiembrie, în preliminariile Cupei Mondiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.