Elveţianul Roger Federer, locul 8 ATP şi cap de serie numărul 6, s-a calificat, marţi, în turul al doilea al turenului de la Wimbledon, pe care l-a câştigat în carieră de opt ori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a beneficiat de abandonul francezului Adrian Mannarino, locul 41 ATP, la scorul de 6-4, 6-7 (3), 3-6, 6-2, după două ore şi 42 de minute de joc.

După un început bun de meci, elveţianul, cu multe greşeli neforţate, a fost dominat de adversarul său, care a câştigat următoarele două seturi.

În setul al patrulea, Federer şi-a ridicat nivelul jocului şi a condus cu 4-2. În ghemul al şaptelea, Mannarino a aluncat şi s-a accidentat la genunchiul drept. El a mai rezistat doar două ghemuri pe teren, apoi a decis să abandoneze.

Roger Federer, finalist la ultima ediţie a turneului de la Wimbledon, în 2019, va evolua în manşa a doua cu învingătorul din meciul Richard Gasquet, Franţa, locul 56 ATP - Yuichi Sugita, Japonia, locul 110 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.