Roger Federer, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului din localitatea sa natală, Basel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elveţianul a trecut, cu scorul de 6-3, 7-5, de germanul Jan-Lennard Struff, locul 52 ATP, după un meci de 67 de minute.

În sferturi, Federer va da piept cu francezul Gilles Simon, locul 32 ATP.

În aceeaşi fază a competiţiei de 500 de puncte este calificat şi Marius Copil, locul 93 ATP. Românul, cel mai slab clasat tenismen din această fază, va evolua, vineri, de la ora 16.00, cu americanul de 20 de ani Taylor Fritz, locul 57 ATP.

Copil nu este pe partea lui Federer a tabloului, ci pe cea a favoritului numărul 2, germanul Alexander Zverev, locul 5 ATP. Zverev va evolua în sferturi cu spaniolul Roberto Bautista Agut, locul 26 ATP şi cap de serie numărul 8.

Dacă se va califica în semifinale, Roger Federer va evolua învingătorul dintre grecul Stefanos Tsitsipas, locul 16 ATP şi cap de serie numărul 4, şi rusul Danil Medvedev, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.