Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, a declarat că forul va propune amânarea Campionatului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vom încerca să ducem până la sfârşit acest campionat, pentru că este mai corect să duci la capăt numeroasele investiţii şi sacrificii. Sunt cupe europene pentru care investiţiile şi aşteptările snt foarte ridicate. Marţi, la reuniunea UEFA, vom aborda această problemă: principalul obiectiv este protejarea sănătăţii. Vom propune UEFA amânarea Euro-2020. Speranţa este să terminăm campionatele la 30 iunie, fără să uităm că pe lângă Serie A sunt şi alte campionate care trebuie să se încheie. Şi trebuie să luăm în calcul şi Liga Campionilor şi Liga Europa”, a afirmat Gravina la SportMediaset.

Conducerea UEFA va discuta, marţi, cu toate părţile implicate, despre reacţia fotbalului european în contextul pandemiei de coronavirus şi viitorul competiţiilor, inclusiv despre Euro-2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.