FCU Craiova 1948 a anunţat că va contesta decizia de miercuri a Comisiei de Disciplină a FRF, precizând că dacă va fi cazul va ajunge şi la TAS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este ciudat, nu ştiu ce se va întâmpla cu competiţia până la un verdict de la TAS. Cine a luat această decizie trebuia să se gândească de două ori. Să te duci undeva pe la sfârşitul play-off-ului, ca termen, şi să ne dea nouă dreptate TAS. Să piardă meciul Sepsi, pentru deficienţe de organizare. Ce se va întâmpla atunci în campionat?

Cea mai simplă soluţie era să se rejoace meciul, fără suporteri. Vina cea mai mare nu o are Chivulete, el a aplicat regulamentul. Vina cea mai mare o are observatorul, care trebuia să ia măsurile de rigoare, plus organizatorul jocului. Regulamentele sportive nu pot să bată nicio lege din România. Regulile sportive trebuie mulate după legislaţia în vigoare.

Trebuia să ia măsura de evacuare a suporterilor. Nu vom lăsa lucrurile aşa. Vom face apel şi dacă şi acea decizie ne va fi defavorabilă, mergem la TAS. S-a mai câştigat campionatul în România la TAS. Suntem de râsul Europei, cu speţele cu care mergem la TAS. Am discutat cu cineva de acolo recent”, a spus la Digi Sport Marcel Puşcaş, conducător al clubului oltean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.