FCSB a anunţat, în social media, că echipa s-a pregătit joi în formulă aproape completă, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea ieşind din izolare şi alăturându-se colegilor lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii cu probleme medicale mai vechi au avut program de pregătire separat.

Săptămâna trecută, oficialul FCSB Mihai Stoica anunţa că gruparea bucureşteană a înregistrat 23 de cazuri de coronavirus la prima echipă şi la academie. Ca urmare a problemelor de lot, FCSB a obţinut amânarea meciului din Liga 1 cu Farul Constanţa şi nu s-a putut prezenta la partida cu FC Voluntari, din Cupa României.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Duminică, FCSB are programar meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, din etapa a XIV-a a Ligii 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.