Echipa FCSB s-a calificat joi seara în turul al treilea preliminar al Conference League, după un meci spectaculos cu Saburtalo, scor 4-2, în manşa secundă a turului doi. În urmă cu o săptămână, în partida tur, echipa georgiană Saburtalo s-a impus cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi seară, fundaşul bucureştenilor, Dawa, a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea.

În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 46 Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma (Lixandru 88’), Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman (Oaidă 88’) - I. Stoica (A. Şut 59’). Antrenor: Nicolae Dică

Saburtalo: Megrelishvili - Gocholeishvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava - S. Nonikashvili (O. Mamageishvili 79’), Kardava (Mioc 46’), L. Nonikashvili – Guliashvili (Goshteliani 62’), Sikharulidze, Tabatadze. Antrenor: Lasha Nazadze

Cartonaşe galbene: F. Coman 6, Olaru 32, Oct. Popescu 90+3 / L. Nonikashvili 30, Goshteliani 80, Jinjolava 86, Chaduneli 90+3

Cartonaş roşu: Cordea 90+3 Arbitri: Jonathan Lardot – Florian Lemaire, Romain Devillers – Jasper Vergoote (Belgia).

În faza următoare, FCSB va întâlni câştigătoarea dublei manşe Víkingur (Insulele Feroe) - Dunajská Streda (Slovacia).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.