FCSB anunţă că fundaşul sârb Bogdan Planici, al cărui transfer de la Vojvodina Novi Sad devenise incert, se va antrena, începând de săptămâna viitoare, sub comanda antrenorului Nicolae Dică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FC Steaua Bucureşti anunţă că transferul fundaşului Bogdan Planic, provenit de la FK Vojvodina, a fost perfectat, informaţiile apărute în mass-media în ultimele ore nefiind conforme cu realitatea. Jucătorul se va antrena sub comanda lui Nicolae Dica începând de săptămâna viitoare, când vor fi reluate pregătirile echipei", a precizat FCSB.

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că transferul fundaşului sârb Bogdan Planici a devenit incert din cazua clubului Vojvodina Novi Sad.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Este foarte încurcată problema cu Planici. La un moment dat ştiam că a venit la noi, că e totul ok şi ieri, după antrenament, am aflat că sunt anumite probleme cu cei de la clubul lui. Vom vedea în următoarele zile dacă reuşim să-l transferăm. Asta nu depinde de mine, depinde de conducere. Sunt unele probleme cu clubul de care aparţine Planici. E un jucător pe care îl doresc foarte mult la echipă. Nu am altă variantă pentru postul de fundaş central, pentru că m-am gândit că o să putem rezolva cu Planici. Dacă nu vom rezolva cu el, vom încerca să aducem un alt jucător. E o perioadă scurtă şi dacă nu vom reuşi, vom merge la luptă cu cei pe care îi avem acum", a declarat Dică despre fotbalistul anunţat oficial ca transferat la FCSB.

FCSB a precizat, miercuri, că a obţinut serviciile fundaşului Bogdan Planici, acesta semnând un contract valabil patru sezoane. Bogdan Planici este un fundaş central sârb, născut la 19 ianuarie 1992, la Uzice. A început fotbalul la Sloboza Uzice, trecând, de-a lungul timpului, pe la FK Bezanija, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad, Steaua Roşie Belgrad şi, din vara anului 2016, la FK Vojvodina Novi Sad. Pentru ultimul club, de la care a fost transferat la FCSB, a evoluat în 40 de partide şi a înscris un gol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.