FCSB, antrenată la această întâlnire de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache, a fost învinsă, luni, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: V. Gheorghe '20, Albec '75 / Oaidă '28.

1-0, min. 20: Bălaşa a pierdut o minge în faţa lui Alibec, jucătorul Astrei i-a pasat foarte bine lui Valentin Gheorghe, care l-a învins cu un şut la colţul scurt, de la 16 metri, pe Vlad. După această eroare, Bălaşa a fost schimbat cu Vînă, în minutul 40;

1-1, min. 28: Oaidă a marcat cu un şut din colţul careului de 16 metri, de pe partea stânfă, balonul fiind deviat de Graovac;

2-1, min. 75: Alibec a profitat de o greşeală a lui Vînă, a combinat cu Valentin Gheorghe şi a marcat cu un şut de la 11 metri.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Kitanov - Carneiro, Dima, Graovac, Radunovici - Crepulja, Biceanu, V. Gheorghe - Răduţ (Fl. Matei '62), Alibec (Tounkara '90+1), Stahl (Begue '46). Antrenor Dan Alexa.

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Planici, Bălaşa  (Vînă '40), Soiledis - Ov. Popescu, I. Cristea, Oaidă (Fl. Coman. 62) - Moutinho, Gikiewicz (Fl. Tănase '46), Panţîru. Antrenor Vergil Andronache.

Cartonaşe galbene: Graovac '57, V. Gheorghe '68, David Bruno '81 / Ov. Popescu '50, Moutinho '87, Coman '90.

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Cătălin Popa;

Observatori: Cornel Sorescu, Iulius Nemţeanu,

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 9, cu 4 puncte, iar Astra urcă de pe locul 7 pe 6, cu 7 puncte. În clasament conduc FC Viitorul şi CFR Cluj, cu câte 10 puncte, urmate de Universitatea Craiova, cu 9 puncte şi de FC Botoşani şi Poli Iaşi, ambele cu 8 puncte, despărţite de golaveraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.