Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are încredere în jucătorii săi înaintea confruntării cu Nordsjaelland, din Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Jucătorii sunt în formă bună, venim după rezultate bune, dar mâine este alt meci. Întâlnim o echipă bună, cu jucători de calitate, dar eu cred mult în jucătorii mei, avem şi noi echipă bună. Jucăm pe stadionul pe care am jucat săptămâna trecută, îi vom avea alături pe fani şi vom încerca să facem tot ce putem pentru a obţine un rezutat bun înaintea returului din Danemarca. Suntem bucuroşi că jucăm în Ghencea, vor veni mulţi fani şi astfel atmosfera va fi mut mai bună. Vrem să controlăm jocul. Este însă doar primul meci, ce se va întâmpla mâine nu va decide echipa calificată în faza următoare. Cred mult în jucătorii mei şi categoric credem că putem să ne calificăm”, a spus Charalambous.

FCSB va întâlni echipa Nordsjaelland, joi, pe stadionul Steaua, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.