FCSB anunţă acordul de transfer al portarului Florin Niţă la Sparta Praga, precizând că despărţirea jucătorului de coechipieri a fost "emoţionantă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord cu AC Spartă Praga pentru transferul definitiv al lui Florin Nită. Astfel, după patru ani şi jumătate petrecuţi la echipă noastră, portarul în vârstă de 30 de ani va avea parte de prima să experienţă în străinătate, chiar la unul dintre foştii adversari ai Stelei din preliminariile UEFA Champions League. Despărţirea de colegii săi a fost una foarte emoţionantă pentru goalkeeper-ul numărul 1 al Stelei din ultimele trei sezoane. Acesta a părăsit miercuri cantonamentul roş-albaştrilor din Spania cu direcţia Praga, acolo unde a semnat, seara târziu, contractul cu nouă să echipă. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Florin pentru contribuţia extraordinară avuta la obţinerea a 2 titluri, 2 Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Super Cupă a României în perioadă în care a fost legitimat la clubul nostru şi îi doreşte să aibă mult succes în nouă să aventură", se arată pe pagina de Facebook a FCSB.

În vârstă de 30 de ani, Niţă a evoluat la Concordia Chiajna, înainte de a se transfera la FCSB, la începutul anului 2013. Potrivit finanţatoului FCSB, Gigi Becali, Sparta Praga va achita pentru Niţă două milioane de euro şi un bonus de 500.000 de euro dacă se califică în Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.