Formaţia FCSB continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj şi a reuşit o victorie în deplasare, scor 1-0, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Darius Olaru a marcat pentru FCSB în minutul 59.

Gaz Metan: Octavian Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Dobrescu - Alceus (Irobiso '78), Junior -  Şteau (Gaşpar '78), Ronaldo Deaconu (Chamed '65), Trif (Grădinaru '65) - Morar. (Sarr '78) Antrenor: Ilie Poenaru

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Radunovic, Oaidă (Olaru '46), Şut, Tănase - Gheorghe (Cordea '46), Dumiter (Keşeru '46), Oct. Popescu (Stoica '76). Antrenor: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Şteau '28, Grădinaru '81, Junior '90 / Miron '80, Vlad '90+2

Arbitri: Cătălin Popa - Ovidiu Artene, Florian Vişan - Andrei Chivulete

Observator: Nicolae Marodin.

Tot sâmbătă, UTA Arad a remizat cu FC Botoşani, scor 0-0, iar FC Voluntari a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Universitatea Craiova.

Partidele Sepsi OSK - Farul (ora 17.00) şi CFR Cluj - CS Mioveni (ora 19.30) vor avea loc duminică.

Meciul Dinamo - Chindia Târgovişte este programat, luni, de la ora 20.30.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 43 de puncte şi FC Voluntari – 33 de puncte. FC Rapid ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte, iar Universitatea Craiova este pe 5, cu 30 de puncte. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 12, cu 19 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.