Fundaşul dreapta Valentin Creţu, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu FCSB şi va purta tricoul cu numărul 2. Valentin s-a pregătit duminică dimineaţă alături de noii săi colegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt foarte fericit că am semnat cu un club mare. Le mulţumesc tuturor celor din club pentru încrederea acordată şi voi face tot posibilul pentru a demonstra că am fost un transfer reuşit. Îmi doresc să evoluez bine, să fiu constant şi să câştig titlul de campion în acest sezon”, a declarat Creţu.

Valentin Creţu este un fundaş dreapta născut pe 2 ianuarie 1989, la Buzău, care a început fotbalul de performanţă la Gloria Buzău. Acesta a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Concordia Chiajna, FC Rapid Bucureşti, AFC Săgeata Năvodari, ACS Poli Timişoara şi CS Gaz Metan Mediaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.