Echipa bucureşteană FCSB a modificat preţul biletelor pentru meciurile din Conference League, s-a anunţat vineri pe pagina de Facebook a clubului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FCSB a anunţat vineri preţurile biletelor pentru cele trei meciuri pe care echipa bucureşteană le va disputa pe teren propriu în cadrul grupei B din Conference League.

Cum un bilet la peluză urma să coste 100 de lei, suporterii echipei au protestat pe pagina de Facebook a clubului, iar gruparea bucureşteană a reacţionat postând un mesaj: "UPDATE! Preţul unui bilet la peluze pentru fiecare dintre partidele din grupele UEFA Europa Conference League, unde FCSB le va întâlni, pe teren propriu, pe RSC Anderlecht, Silkeborg IF  şi West Ham United, va fi de 50 LEI".

Preţurile celorlalte tipuri de bilete au rămas neschimbate. Preţul biletelor pentru fiecare meci din grupa B este următorul:

VIP 1 – 750 lei

VIP 2 – 500 lei

VIP 3 – 300 lei

Tribuna 2 – Inelul 1 – 200 lei

Tribuna 1 şi 2 – Inele 2 şi 3 – 100 lei

Peluze – 50 lei.

Programul meciurilor disputate pe teren propriu de FCSB în grupa B din Conference League este următorul:

15 septembrie: FCSB – Anderlecht

13 octombrie: FCSB – Silkeborg

3 noiembrie: FCSB – West Ham United

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.