Formaţia FCSB nu a avut probleme în amicalul pe care l-a disputat, miercuri, în compania echipei de pe locul 4 din Divizia Naţională a Republicii Moldova, FC Sfântul Gheorghe Suruceni, impunându-se cu scorul de 6-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile bucureştenilor au fost înscrise de Dumiter (2), Coman, Cordea, Ianis Stoica şi Mamut.

Meciul dintre FCSB şi FC Sfântul Gheorghe Suruceni s-a disputat pe terenul din Berceni al bucureştenilor. FCSB a început meciul cu formula: Vlad – Ovidiu Popescu, Dawa, Haruţ, Şuteu - Şut – Musi, Fl. Tănase – Codea, Ianis Stoica, Coman. Căpitanul echipei a fost Fl. Tănase. Golurile au fost marcate de către Florinel Coman (min. 6), Cordea (min. 10), Ianis Stoica (min. 26), Dumiter (min. 56 penalty), Mamut (min. 90) şi Dumiter (min. 90+2).

Sâmbătă, FCSB va juca un al doilea meci de pregătire, la Chişinău, cu Zimbru Chişinău. Meciul va începe la ora 20 şi se va disputa pe stadionul Zimbru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.